Wednesday, February 15, 2012

Birthday Aww :')

Assalamualaikum :)

First of all, Alhamdulillah aku diberi peluang hidup dan bernafas di bumi Allah ini untuk yang ke 18 tahun. And by now, i'm offiacially 18 . Wee --'

And tadi was pretty awesome punya day :) Aww, thanks guys . Sumpah touche a nerve gilaa . The plan was smoothly and gently moved:) Pagi , gerak dengan Sulhi dan Fadhilah pergi JJ baru dulu. Watch the Hantu Dalam Botol Kicap . Sumpah tak berapa nak awesome. Just fine je la kan cerita tu . Then meet Nurin:) Dah hua hua sana sini gerak DOMINO yang aku rasa nak lempang je akak tu. Arin dengan aku ketap bibir je tahan sabar tadi. Nasib kita cool kan bro :) Then baru la gerak Selandar yang tercinta after Raihan, Fadhilah,Sulhi and Wanie tak dapat nak join. Makanya bertiga la kami. Aku, Apek, Arin:)

Ni tade kerja namanya.

Tunggu Arin sangat la lama.Haha

Si kumbang sekor .



Aww:3

Love :)

Otw ke Selandar Apek Drive was like Whoa ! Kau sanggap aahh bro duduk dalam kereta tuu. Sumpah macam kat Litar Sepang. Okay, itu tipuuu gilaa. Haha. Sampai sana dalam pukul 6.Lepak lepak sana pukul 7 baru gerak. Hamek kau rumah by 8 sebab JPJ roadblock for 4 penjuru. And the awesome was Apek walked on his feet to home from JJ . Pffft .Bukan sejam ehh. Haa, ni disebabkan kami pakai kereta pinjam :3
Adik adik :)

Canditttt :3

Btw , guys . Thanks for the wishes dekat FB and fon and by your on mouth :)

# Feel a little bit hurt :')







2 comments: