Sunday, January 15, 2012

Proud to be :)

SELANDARIAN , or SISME . Yup, I'm proud to be a part of them :) Kenapa ? Naa, bagi lepasan SPM macam aku ni confirm confirm punya ahh bosan dan mula la menyibuk kann diri mencari nafkah kann. Hikhok . Tapi, yang PLKN tu , selamat berjuang la ye for the sake of our country, MALAYSIA. Weehoo. Maka, tak terlepas juga la member member aku yang lain tu nak mencari nafkah untuk anak bini. Naa, nak dijadikan cerita , apa yang nak ditekan kan kat sini ialah didikan agama dan disiplin yang diterapkan pada kami masa dekat SBPI Selandar tu. Okay, sebab most member member aku resigned daripada kerja sebab tak tahan dengan waktu solat yang diberi kan tak menentu. In term of amek remeh la pasal solat ni. Yes, memang tak dinafikan . Parents kita pun bertindak dalam didikan agama tu, tapi for those yang duduk asrama, mereka akan faham. See, aku bangga, mereka sanggup berhenti even gaji memang masyukk habes la, tapi disebabkan waktu solat yang tunggang terbalik tu, mereka sanggup berhenti . Guys, aku tabik korang :)

# Thanks cikgu cikgu :)



No comments: