Wednesday, December 21, 2011

Var Farvel 2011 :)

Okay . Aku rasa aku je lambat post menatang nie. Haha. Buzy mak nyahh oi. Kerja balik pukul berapa. Penat kau . Haha. Okay. Back to the point , Var Farvel : where this is our last chapter ,Deus Ex Machina. Sob sob :'( Gua tacink berh . :P SE RI US. Aku ingat ending dia macam dalam fairytale tu. HAPPY EVER AFTER. Ku sangka panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah hari. * Okay, aku sastera kejap* Tapi bak kata Hazim , biar lah kita je yang tahu even rasa macam whoa! penat aku tak berbaloi. Redha je, benda nak jadi kann. Naa, lantak pi la kann. Overall okay la even meja aku kena sound dengan Tan Sri tu sebab ktorang memekak. Ehh, watlek da lee. Haish. Naa, aku tak tahu nak cakap apa da. Tengok pic je la :)


PARTNER IN CRIME :)
Naa, partner in crime :)

Us :) *without piya n mimo .


Best team partner , HAZIM HAFIZ :)

We the triggers :)

Masa ni aku sibuk isi borang koko .Pffft -.-

# Bila nak dinner lagii ?:(



No comments: