Monday, December 26, 2011

I do love Mathematics :)


Hoho. Tajuk nak best. Aww. Hihok. *okay tak kelakar*  Haha. Baik lahh. Aku serius aku serius. Haila. Ngeh ngeh. Hoho. Sejak jadi cashier bertauliah ni, haa, amek kau . Kira kira da tak payah pakai calculator CASIO da. Hewhew. Otak mari maa. Waa, berjalan juga nerve nerve aku dekat cerebrum tu erk. Kann baguss aku jadi cashier masa time SPM hari tu *naa,kelaut*  Confirm aku A+ . Haha. Aminn :) Naa, adek aku pun da cop aku jadi master dia untuk Maths and Addmath. Haha,akak kau ni pulak pandai pandai nau kann. Haha, layan je ahh since abah punn da suruh. Whoa, gua nak jadi Mathematician laa. naa, ngade aku nihh. :) Doakan laa:)



No comments: