Sunday, September 25, 2011

sakai :P

this is what we called student's life=)
SAKAI.

Nice. Just a simple word with 5 letters* dah kenapa speaking* Whoa! Muka kat atas tu sumpah mintak lempang kann kann ?Har.. Har.. Har.. Senget namanya. Student. Sekolah. Benda yang we said it as sama. Takde beza. Bangun pagi,pergi sekolah,belajar,balik malam belajar tido . Belajar dan belajar sampai takde masa nak  lawa lawa ni * HOOT HOOT* People always ask 

'' Awat sakai nau ?"

''Dah kenapa hodoh sangat ?''

Haga Haga. Nama punn sekolahh, perlu ke dress up sana dress up sini. Naa, i think NO!! Kau pergi sekolah niat nak apa ? Belajar kan ? Bukan la nak cakap sampai tahap selekeh nau sampai mintak orang rase nak bagi kaki jee. Means kat sini kau kemas pluss bersih pun da cukup even orang kutuk kata pakai baju sama je. Mak bapak aku bukan supermarket weyh nak belikan aku baju hari hari . Haha. Harap baju je cantik tapi haprak. Boo la kau manusia *0o0..aku emo* haha. Naa, biar kat luar lain, kat sekolah lain. Baru cara . Haha. Kat sekolahh apa la sangat. Cikgu pun tak nak pandang weyh. Hoho. 

Naa, conclusion. Tak yah nak cantik cantik sangat sampai bedak berinci inci tebal kat muka tu,pluss baju nak vogue vogue sangat .*kompem orang kata aku jeles* TAK PUNNN ! :P


p/s: no haters :)


No comments: