Wednesday, June 1, 2011

KARAK :)


Naa. June da pun. Omgee ! Haha. Awat gedikk gedikk lak nie.?Sepukk kang.Haha. Itu bermakna Ess Pi Emm da dekat okayy ? Soalan Melaka pun tak habes buat lagi . WTH ?Pffttttt -.-*tak baik mencarut* :P


Ngee . Tadi hang out dengan budak budak nie . Ramai kot turun tadi. Memang kalau nak buat reunion Selandarian kat situ je ahh. Haha. First arrived tadi , Nurin, Apek, Arin n Syera. Then pecahh, sebab Apek hang ngan Farah la bangg, Nervous konon nak jumpa abang iparr. Haha.Tunggu Hazwan and Aqmal . Tusyen laa kann. Before tuu carik tempat makan.

Haha, nie sumpahh kelakar gilaa pig ahh. Abg Kenny Roggers tu buat lawak hambar bila Hazwan nganjeng dia. Just bayang kan kitorang mintak another iced lemon tea , dia boleh buat muka pandang bawah meja then cakap tertinggal. Whoa abang! You sooooo funnyyy laa. Sumpahh buat kepala sendiri tadi kat Kenny uhh gara gara abang sengal tuhh. Then, Hazwan fight dengan Syera pasal tiket wayang . Haiya. Yang lain jadi penonton je laa. 

Haha. then Karak time , Whoa ! Semua dokk cover cover mata konon takut . At last ending, macam hamlau. Tapi aku bagi 5 out of 10 la. Nurin ,kitaa sama laa. Naa, then tak tahu pulak bolehh terserempak dengan a group of Selandarian lagi.Haila. Bazir 7 ringgit. Nak tengok Incidious ouhh. :(


On da way carik Syera Asri tadi, Aqmal punya phone MIA . durh -.- satu hal nak carik kan ? Then call ahh, number dia uhh, (guna phone aku lak uh,kredit kong ouhh) ade perempuan angkat. Da la siapp maki maki orang tuh, Then Nurin jumpa dekat Kedai Cheetahh Sport. Haiyoo. Ni mesti kes tertinggal masa cari baju untuk prefects kann ? Kecian derr manusia yang kena maki uhh. Haha, macam mana bolehh ada double number pun tak tahuu. haish. Tapi Aqmal da said sorry la dgn budakk tuh. Moral of the story, jangan careless okayy? Haha., then, home at five., Naa, ni maybe last untuk aku hang out cuti nie la. Next week da KL meyh ! Haiyoo. 

p/s: post panjang sangat . tak suka jangan nak bising2 :)






No comments: