Sunday, June 5, 2011

Belasah je la

*aku rasa macam nak tumbuk orang*

Naa , tiba tiba aku rasa macam malas gilaa nak update blog . Tah apehal. Mood sumpahh tunggang terbalik. Gilaa da kot . Macam bodoh je. Dengan homework tak gerak . Haila. Aku nak SPM weyh !Post kali nie , macam ke laut kot , Tanak baca da ,tiada paksaan ,FAHAM ?

Feelings come and go :)
*akusukaayattu*

Aku tak faham orang lupa daratan . tah, nak cakap macam mana pun aku tak tahu. Tak berani nak komen lebih lebih sebab aku pun manusia jugak . Takut satu hari aku pun buat jugak . Tapi mintak jauhh laa kann ? Aku doa supaya manusia tu sedar siapa dia sebenarnya :)*sebab kau seems like da melampau*


rasa nak peluk orang :P

p/s: banyak nak cakap tapi nanti nanti ahh. 






No comments: