Thursday, June 9, 2011

Away :)


Naa, i'm going back to Selandar :) Ada pecutan ilmu . Malam ni da start kelas , Mathmode :) Do pray for me :) Memang tak sabar nak balik pun sebab dok rumah hapee pun tak gerak . Holiday 2 weeks yang bolehh laa :) Lepak-ing rumah Raihan , Moviee marathon bagai . Hang-ing dengan budak budak lagi . Naa, tengs jugak dekat Hakimi Azizan sebab sudi teman cuti aku :) Kau best brotha :) 

Urm, Dugaan . Sungguh besar dugaan Mu Ya Allah . Aku redha :) Doakan aku kawan kawan tempuhi dugaan nie :) Setiap yang Allah tetapkan tu ada sebab Dia yang tersendiri kan ? Kita je kena kuat hadapi tu semua :) Tu jugak bermakna yang Allah sayangkan HambaNya :)

p/s: aku rindu Selandar :)


1 comment:

nurin nadzlah said...

aku juga rindu selandar yeahhh ;)