Wednesday, May 25, 2011

hectic :)

home. haha. yaa, tak fair untuk form 5 lain sebab aku balik dulu. haha,act da seminggu aku deman + migrain yang semakin menjadi jadi. Nie semua after paper Chemist hari tu. Haila haila.Banyak sangat hafal formula la kot kan ? durh -.- tipu* Tapa tapa, nanti Form 5 dengan Form 3 kena balik Khamis 2nd week tu kan ? Haa. kelas laa bang :) Beduk je laa ==''

hectic life dalam sebulan nie. Pluskan lagi dengan mid year and segala hape macam aktiviti kat sekolah .(nampak sangat aku da ketinggalan dengan dunia luar sangat la lama ,ouh Selandar! )Freaking damn penat gilaa jadik form 5. Haa, relax la wawa, lagi 5 bulan. Naa, lagi 5 bulan tu la kau akan rindu nanti. haish . Stop it laa.SPM mari laa.

Apa masalah kau bang ? *familiar?haha*
Hmm, changing for good is not a crime. Yeah,i'm changing, not too drastic but still in progress. I've Him,yes ! No matter what.Come hell or high water =) Allah is enough for me . changing to a better muslimah . Do pray for me. *ahh,manglish laa pulak -.-

angah,
ni payung coklat untuk kau !
aku sayang kau :)



No comments: