Saturday, April 16, 2011

heal saja laa :|


hari tu aku ade cakap mood aku macam tunggang terbalik kan ? haha. ye ,saya ! memang pun. mood tak tentu arah. afferent neurone aku tak dapat nak carry information dengan baik. -.- *haish,bio mood pulak*



hahaha:DD aku mampu gelak bila orang tanya "kenapa kau macam sorang sorang erk sekarang ?''entah. feel more better la kot. lagi bebas. Tade nak terasa terasa nie, nak jaga jaga hati orang. tak yah ! serius,aku selesa gilaa. hmm. budak budak kat sekolah mesti perasan aku lately selalu lepak dengan sapa kan ? yup,dorang je teman aku study sekarang. jangan salah faham,mereka kawan saya saja. tempat saya heal masalah jugak selain ALLAH. 




kalau orang tanya ape tu kawan baik ? ni jawapan dia:

They are there to be obnoxious with you…

And to listen to your stupid stories.

They know how to cheer you up…


And how to bring you down.
Or when you need to rebuild your self esteem.
Sometimes, they can be annoying…
Or just simply embarrassing…
But they will be always there for you, forever.

tak perlu explaination yang panjang lebar kan rase nye? tolong,faham apa maksud saya. :(






No comments: