Sunday, March 20, 2011

nak baca.baca lah.tak nak da


orang selalu cakap aku ni,
NAKAL
DEGIL
and so on.
tapi,tu lah aku.

Tapi aku jadik semua tu ada batas. I know what i want and what i do :) Aku try to pretend to be Normal tapi tak boleh sebab aku tetap aku. Kau nampak je aku kuat,tapi tak pun ! aku sama je la macam perempuan lain. CENGENG ! Dalam hati ada taman . tu semua aku jugak :P Sebab aku perempuan tahu ? Tapi aku tahu, orang akan cakap negative pasal aku 

hey, i know who i am ok?
orang orang yang sayang aku pun tahu :)
kau tak yah sibuk hal aku.

lagi satu. tak yah la dok tanya aku ada boyfie ke tak . Sudah pasti dan yakin nye aku akan jawab TAKKK ! Okay,orang akan cakap 
ELEH,POYO LA KAU !
BLAHH LA ORANG MCM KAU TADE.

Ye,memang aku tade wahai sayang sayang sekalian. Kenapa? Hehs, tah la. maybe aku try nak fokus kat dream aku dulu. Yup,bahagiakan parents aku.Okay ,aku tahu, mesti sekarang korang tengah cakap aku bajet.People, saya ada reason saya sendiri. please respect okay ? -.- Baiklah,tipuu kalau aku cakap aku tade minat orang,sayang orang.Ye,memang ada ,Tapi belum tahap aku nak berboyfie, Okaylah aku admit PERNAH ada, Tapi aku ulang,PERNAH okay, 4 years ago masa zaman tak matang. Sekarang zero !:D

I AM NURUL NAJWA AZMI
OFFICIALLY 17
SPM CANDIDATES 2011

don't judge before u know me better :)
thank you :)
ily

note: aku bukan nak bajet la weyh ! -.-



No comments: