Tuesday, March 15, 2011

less then three

err,apakah ? okay,hari nie nak talk pasal angah aku nie. aku sayang dia gila gila.she's just a best sista lah! tak nak hilang dia ouh. Aku ade dia je sekarang since aku macam da tade sape2 (family n Allah sentiase ade).Semua da terbang jauh.Tak kesah da pasal aku lagi.Just her.Her and her.dia pernah cakap,


hey hey, i'm not a 'superman' or watever yang bole fly2 away ni, ok. saya Angah. tak terbang mana mana pun. InsyaAllah. simpan je takut tu dalam peti besi. then kunci buang jao2 dalam laut


hmm.Insyaallah la kan ?Angah or Nur Athirah Anuar,saya sayang awak tahu ? Kau still my angah,even lately kita macam jauh sikit :)


:)

kita memang rapat kan ?

kalau lapa,kita kesah ape kan ?

aku gilaa,kau layan je

aku sayang kau,angah !


the pictures tell everything how much i need and love her <3

p/s: sorry,mood unstable . angah,special for you :)




2 comments:

Lat : Ira said...

oyt.. apekah? haha..
sogan den..
terima kasih.
rasa disayangi.. :)
hey, luv u sgt juga, tau.

wawa said...

ahaha. blog aku. bialah aku nak buat pun. haha. memang aku syg kau lah !