Sunday, March 13, 2011

kura kura :P

haha. tiada motif . petang tadi,tah ape mimpi.mama pun pelik tgk aku pergi basuh si AO. haha. Tak pernah2 aku buat kat yang lain. tiba tiba yang nie aku sibuk sibuk nak basuh. :P okay,aku sayang benda nie tawuk ? da la kura kura 3 ekor mati. sedih :( sob sob .hee. 


ni AO saya <3

hmm,okay2.hari nie punya day,not bad.bangun agak awal la jugak hari nie. di mulakan dengan mengemas segala hape bende yang bersepah kat rumah nie. mandi nak dekat zohor,baru makan.ey,banyak gilaa aku makan sekrang kenapa erk ? macam da tak terkawal ouh. haha. :P .ok,lari topik. then bukak modul chemist,siap.tertido sampai petang. gilaa lama aku tdo. kesah ?malam,BIOlogos. haha. ok,act. aku tak sanggup nak on fb ouh. nanti aku nanges lagi. ah,serius tak suka. ye,aku tak kuat la. tapi..hmm,lupa kan. tak penting.malas nak berjiwang jiwang nie. :P

SPM ouh SPM,
tadi tgk result Feb test.Hm,tade failed.Alhamdulillah tapi need improvement lagi la kan ? still tak cukup.Hey,11 kot.Boleh ker? Yakin la sikit wawa oi.7 months to go kan ? After nie,da tak banyak aktiviti,so no more excuse ok ?Hoki da lepas,eh,kinda terlupa,silat kan ? hmm. bakal di pikirkan.Ouh,neutron neutron otak saya sila lah berkerja kuat demi SPM saya boleh kan ? nerve nerve saya,tolong buat saya rase lari lari agar saya sedar diri :)

kinda merepek lagi aku nie kan, selalu out of topik. K.I.A.K la !hahaha. that is me,si gilaa punya manusia yang tak reti nak diam.Merepek lagi.Sengg la haila2.

p/s: eh,jgn buat saya serba salah .ily laa



No comments: