Wednesday, March 16, 2011

egomaniac :)

kau ego,aku pun ego !BOO!

hmm. post ni tade kaitan dengan siapa siapa,so sila jangan terasa. kalau rase tanak bace,it's okay.

first person:
weyh,kau nampak je aku kan ? aku pun nampak je kau. tapi disebabkan ego. both of us,mcm err...durh-.-
aku tak tahu nak ckp macam mana. weyh weyh,aku tanak gadoh dgn kau lagi la. malas tahu? da la sebab reason yang agak bodoh. haa, mcm hamlau la rase. tak suka. dulu,baik je dgn kau. weyh aku rase tak selesa la mcm nie. jeles tahu kau rapat dgn org lain sebenarnya, tapi aku kan ego. tak kan nak cakap dgn kau. aku kan brutal(bak kata kau) takan nak cakap kat kau.hey,jatuh la saham aku ngek. hmm.what can i do just sit ,pray n hope for the miracle to happen. just happy for u :)

second person:
err,am i doing wrong with u ? hey, kau kenapa erk? aku buat salah ke dgn kau? pliz jgn mcm nie. okay,aku ego sebab tak reti nak text kau dulu. then kau pun sama. kalau text pun, just A TEXT kan ? pastu hilang ! haha. aku tak tahu nak kata ape da. kalau aku salah, maaf dipohon okay ? 

conclusion:
jgn jadik egomaniac ! sumpah tak best. rase mcm hape je -.-


p/s:


No comments: