Saturday, February 5, 2011

Rempitwz euww euww



Haha.Tajuk je taley blah kan kan?Saja nak share.Suka pulak tgk video nie.memang betul sangat ah hape dia cakap. budak budak sekarang kan memang suka guna bahasa rempit euwww euwwww ni.Haha.lagi taley blah bila sms,perghh sumpahh rase nak baling je ncet tu kat muka depa.Status kat fb,tak yah cakap la.Rase nak maki pun ade.Haha.Tapi tapi bila masuk bab blog,dia merempit,harem jadah aku nak faham.Hilang mood brotha nak baca.

well,aku pun mula la share share kat fb tadi.Siaakkk,budak2 nie pakat menganjing share kat mereka mereka yang dok guna bahasa nie.haha.Tapi,tak jugak,semua manusia,dorang share.Pakat nak penuh kan wall mereka mereka.Kedaong je perangai.Hamsap.Haha.aku pun lebih kurang nyah :)





Tapi,SE RI US,Video nie give message abes lah.Jom memartabatkan BAHASA MELAYU kita.Hell-Yeah:)

No comments: