Sunday, February 6, 2011

Officially me :)

Hmm.since semua orang da sibuk buat last post.Aku pun haruslah :)Esok,takut tak sempat kot.:D Kejap je holz kali nie.Or aku je yang rase sekejap ?Hehs.Tape,aku pun semangat sebenarnya nak balik Selandar.Well,bak kate Anis Najwa,semangat Senior Year la kan ?Betul.Aku tukang angguk kepala sahaja :)


-en.Batman-

Hehe.semangat je pic tu kan ?Wee.okay,dia inspire saya untuk semangat nak SPM.No malas malas in kamus 2011,boleh ?Nak berjaya tak boleh malas malas nie.Azam 2011! Da janji kan?Okay,saya janji :) Marah saya kalau saya malas. SPM ouh SPM. En.Batman,TERIMA KASIH :D 

Since aku pun da tanak lagi ade mood sedihh sedihh,emo emo,or whatever la yang boleh kacau semangat aku nak SPM nie.Booo*ayat bajet*,aku kena la jadik budak rajen yang suka senyum*tapi tak semua orang aku boleh senyum*==''haha.da da,merepek saja.

Nampaknye,lagi sebulan,maybe.Baru aku jumpa kau balik en.Blog.Bersawang la kau ye dalam mase sebulan:)Doakan aku untuk Feb test nie.Cuak:) Doakan jugak aku kuat dan semakin tabah:)InsyaAllah .


p/s: call je en.Batman kalau ade masalah okay ? :)haha.*kinda merepek*




No comments: