Friday, February 4, 2011

mereka :)

tah kenapa,terasa nak buat post pasal mereka 




muhd hassani ariffin

-used to call him Sany.One of the Rhazes' members.Pengawas yang maybe berkaliber.Okay,kadang2 agak emosi.Sorry=='' tapi seronok bila kenal dia.Just a funny boy tapi lately dia sombong dgn aku.Pernah ajar aku math.Bila?Not sure bila la.Haha.Nothing to say lagi kot.Dia pandai.Doakan dia berjaya SPM 2011.Straight A+.Good luck brotha:) SANY LOVE to SMILE kan kan?:D*aku merepek.

nurin nadzlah

-ouh dear! kau memang suka buat post pasal aku kan ?Tengs by the way.Dia?my kawan since darjah 4.Mase tu MGS 1.Tak sangka we used to meet again.Thank God.Nurin,jodoh kita memang panjang la:)Kau,good luck jugak.Aku sayang kau ketat ketat.:)

fahmi omar:)

-used to call him apek.Kawan since aku tadika.Lama kan? haha.Si gilaa yang suka membatak kan aku.KR Proton yang berkaliber.Kau hebat,pandai.Love to menganjing orang.Pfffttt.Selalu bengkek je dgn kau.Tapi,kau TOP! haha.love the way u act.Good luck jugak SPM 2011:)

anis najwa

-dia,si nyah gedik hawau.Used to be my classmate since F2 until sekarang.Merepek repek mesti dengan dia.Ouh,kau pun hebat.Debater sekolah.Aspurian Leader.AI AI KAPTEN.Haha.sayang kau dan ibn sina :)

hazwan haleem

-KP sekolah.Dia hot.Haha.Sweet kan muka?Jambu nyah.Haha.Dia partner apek.Lebih kurang mcm apek bile dia bukan KP.senang cite in class and bila dgn mmbe2.Nice one.TOP student jugak kot.Hebat ouh dia.Hm.Good luck SPM jugak ye KP !

Raihan noordin

-Teman bergossip aku.Everynyte mybe kan raihan?Used to teman dia bila dia rase takut or taley tdo malam malam.Selalu jugak lepak-ing di rumah dia.Masak masak sambil gossip2.Haha.kau,kau,kau gilaaa!Satu kepala dengan aku.Sayang kau.hhaa.Pfttt.aku touchy bhai:P

aireen zuriani

-ini manusia lagi gedikk.haha.4 years dengan dia.Partner in crime with apek.PKR la brah.Teman spill menyepill .Kau pun hebat sista.Aku respect kau.The way u act,woo.Co0lio.haha:)kau pun aku sayang banget derr.Pale otak kau gilaa senget.haha.Anyway,Good luck sayang :)




mereka

-saya sayang mereka sangat sangat:)















2 comments:

sany smile=) said...

aku da agak da kau ambik pic ni. haha. senyum.

wawa said...

hahaha. kenapa? nak kate pic ni comel ?