Thursday, February 3, 2011

Library Day :)


Pagi tadi di library bersama Nyah gedik,jin bertendang ANIS NAJWA and mr.AMIRUL AQRAM. Bersyukur mak nyah,90 percent homework done even macam macam manusia pelik ade kat library tadi.Terkejut bila datang.

Reaksi pertama;
Ramai nye orang.

Reaksi Kedua:
Woo,tinggi dan besar nya mereka:)

Reaksi Ketiga:
Budak-budak SPM kot:D

Akhirnya:
Okay,kita budak SPM,mereka PMR je pun.Yang tu F4.

Conclusion:
Budak Selandar memang kecik ea?haha:)

Okay tadi,
Terganggu dengan manusia yang tak reti or senang cite bangang la,nak off phone.Hello sista ! LIBRARY kot.Tak pernah pergi ea? Kalau sekali bunyi tak pe,nie setiap 2 minit bunyi.Rase nak baling je buku Mathmode kat muka manusia tu tadi.Bukan aku je hangin,aqram lagi hebat.Rase nak sound je budak meja sebelah,ceit.gaya macam F5,[maybe dia besar,kami nie kecik:P] rupanya budak lagi,patutlah PMR je baru.Kot ye pun nak bergambar pergi la MP or DP. Tu lagi sesuai ye adek adek.Haish,manusia manusia.Aku just senyum nampak gigi je la :D
Satu lagi situasi:

Eh,macam budak Mozac

Mana?

Tu,that guy la.

*kamiangkatkening*

Test pad tu kasik tayang ea.

Buku tu sekali.

MOTIF: Tayang nama sekolah
CONCLUSION:Mereka pandang.Haha*evil laugh*



Lepak-ing rumah Raihan.Cekodok udang and roti telur sardin jadi lunch kami kami.:)Terima kasih mak cik Raihan .

Kesedaran SPM: Aqram pesan,nak pandai or berjaya,jangan meniru wawe!

       P/s: Ouh,Terima kasih en.Aqram.Nasihat yang berguna :D



No comments: