Tuesday, February 1, 2011

bosan kan ?

-it's me-

Haha.Bosan kan baca post emo2,tacink2 nie?Okay,kali nie post tade tu semua.I'm being myself back.Thank God:) Okay,just nak share satu cerita nie. Soalan dulu;

AKU GARANG EA?

Okay,kalau nak tahu,aku gelak guling guling bila ade orang kate aku garang.*SE RI US nie*.Sumpah kelakar.Act,aku sendiri tak tahu.Tapi menurut LAT nan SYAMIM:
OKAY.KAU GARANG.

Ape nie?Serius ker?Tak kan?Yela,dorang kata nampak garang if muka aku ketat gaya macam nak perang je.Haha.Yeke?Tak perasan pun.BOO kau wawe!Haha,yela2,muka aku akan jadik macam tu bile

1.Aku magrain-(ouh pliz jgn kacau aku.mmg nak kene maki.)
2.Bengang dengan mane2 pihak(so,jgn carik pasal)
3.Emosi tak stabil(hal perempuan la brotha)

yang lain tak yah tahu la.Pikir sendiri okay? lalala.Merepek.Waa,korang2,saya tak garang laa.Garang dengan certain2 orang je kot.Nak tahu garang ke tak,kenal2 la dengan saya kay.Saya suka berkawan.*merepek lagi*Haha.conclusion=saya tak garang kot.lalala

P/S: jangan la buat statement tu lagi -.-


No comments: