Sunday, January 2, 2011

it will be the last

no caption on this pic:)


Huh,the last day kat rumah and the last of 2010 school holz.Barang da half packed,half lagi,esok pagi saja laa:)Esok aku da kena register diri and asrama segala hape tah tu semua di Bumi Bertuah Selandar. That means, no more online lagi,no more handset and segala nya la :'(Haha,sudah2,tahun ni tahun besar .SPM marii,so struggle abes la aku nampak nya :)

And,this would be my last post for this holz! next post mungkin ..err,aku pun tak tahu bila,tunggu cuti je la kan.Waa,jawabnya,berhabuk la kau wahai blog.Bakal rindu! durh-.- BOO la kau wawa! 
HAha,aku semakin taktentu arah nampaknya. just a few hours nak balik.Macammacam aku rasa sekarang,malas,rindu,taksabar,sedihh= in one :P

SPM,new spirit,and new of me.kawan kawan,tolong ingatkan saya kalau saya leka ye ! Aku ni da la terumbang ambing lagi. AHaha,ape masalah la.New classmate gak -.- Hope boleh bekerjasama laa.Raihan.aku lepak kelass kau je la,boleh ?

Okay,totally nya,aku sedihh la.Kenapa ? Biar aku je taw.Okay,kuat la wawa! Last year la brader,enjoy it ! And,di kesempatan ni jugak aku nak said tengs byk2 kat kawankawan sebab menceriakan holz aku,even agak bosan.Esp,Raihan,Fahmi and Bot,byk spend time dgn korang :)Wee~2010,will miss u.*ok,aku gilaa* Haha,before aku merepek lagi,better aku stop.Da 3.35 pagi pun. Tidurr laa,kepala sudehh berat.Hmm,bloggers,till then,see yaa next time (tah bila la kan )*nada sedihh*

*doakan saya dapat merentasi alam 17 nie?*sastera*

SELANDAR ! TUNGGU AKU ESOK !




No comments: