Sunday, January 30, 2011

at last,that's it :)

Alhamdulillah,rumah akhirnya.Life 4 minggu kat sana as F5 was so hell-O yeah ! Bukan nak kata teruk tapi maybe tekanan dipluskan lagi dengan penat .Hoo,co0lio la brotha :) Serius cakap,PENAT!! 4 minggu nie je bape kali mo0d tak stabil.Demam pun sibuk gak nak kacau-kacau aku.haha:D Life kali ni sumpahh indipendent habis :| Moga tabah dan semakin kuat :)


FIRST WEEK
-minggu yang buat aku down habis.Nak co0p lagi dengan mmbe kelas yang baru:)F1 masuk.Gosh! Korang buat kami pening laa:|






SECOND WEEK
-kelas tambahan start.DIAGNOSTIK,PRA MERENTAS DESA.F5 terasa dianak tiri kan.kenapa? shhtt.rahsia f5.




THIRD WEEK
-buzy dengan unit beruniform and kelab bagai. buzy keluar jugak.UTEM,TALK WITH DR.MAHATHIR,MITC,KARNIVAL JOM KE U !


kami ==''




FOURTH WEEK
-week yg buat every single person yang bergelar F5 stress out! kenapa? Just let us je tahu kenapa.Merentas desa,TELEKOM KEKAL JUARA!


TELEKOM<3




HIDUP TAK SELALUNYA INDAH
TAK SELALU ADA PELANGI

MAY ALLAH BLESS:)
AMIN__..

No comments: