Saturday, December 25, 2010

weyh kau:(

sumpah! aku rindu kau :(

Hmm,semuanye disebabkan seseorang yang bernama PEREMPUAN kan?sebab tu,kita tak macam dulu,sebab tu aku remove kau dari friend kat fb,sebab tu aku maki kau dan sebab tu jugak aku rase tak nak jumpa kau lagi.Hmm,kalau la kau boleh bace bende ni.Weyh,aku jealous sebenarnya.Sumpah aku tak tipu.Kalau dulu,kecik-kecik,kita selalu balik sekolah sama-sama,main sama-sama,pergi ngaji sama sama.Semua nya sama sama la.Birthday aku nan kau pun tak jauh kan?Selang 4 hari je.Tapi tu dulu,sekarang kau da ade orang yang lebih rapat dengan kau.Aku tahu,aku tade hak nak halang kau.Tapi,kalau la kau tahu.Esok,ramai2 pergi KL kan?Aku rase bagus sangat dapat tahu,aku tak pergi,at least aku tak de la jumpa kau!Nak nak dekat rumah budak tu kan ?Kalau dulu,apa apa aktiviti yang aku tak dapat join mesti aku macam sedih,tapi sekarang tak.Sebab aku tahu,i'm not longer to be ur best ________,[aku tanak cakap].


p/s: tape lah,hope kau okay la ye?



No comments: