Sunday, December 19, 2010

today punya crite laa

Huhu.mengantok! mane tak semalam tido pukul berapa kan?then pagi2 da bgn.Haha.terus pergi kelas,tapi aku lmbat la tadi.Hari ni punya kelas sangat sangat lah bising,buat kat library.Guess ape ?Act,aku tak nak cakap,tapi for sure lat,kau akan baca kan ?Aku nmpak dia life depan mata tadi.Tapi aku buat macam aku tak kenal dia pun lat.bagi aku,dia da buat mcm tu kat kau,dia aku tak kenal lgi.Macam orang asing,lalu pandang depan je.Aku taw dia pandang aku gaya nak tegor,nampak jugak muka dia macam cuak aku pandang sinis,GTH laa kau!Buat kawan aku macam tu.Pretend mcm kau baik sgt je kan ? Hm,da tutup cita! 


p/s: mo0d berubah.sorry !

1 comment:

Lat : Ira said...

haha.. dia da ada hdup dia sndri. =)

tq bgtaw btw.. sape je ade ngn ko td?