Thursday, December 2, 2010

tido !

no caption 

haha . apehal ? aku tataw kenape hari mo0d aku tido saja! gilerr laa . nak kate tido lambat mlm tdi tak jgk . kol 4 je kot , selama nie area 5 a.m . tak pulak macam nie aku . bgn2 je tadi, brus gigi segala , tgk muke kat cermin bilik air uhh , haish ! bengkak beb! aku nanes mlm tdi ? ouhh ! tidakk ! mls lyn buat la house chores ,then aku baring jap, mama maen2 rambut aku ,ouhh! boleh jadik terlelap! baru kol 11 kot tyme uhh ! oh,gosh ! then,tgk tb jap.mls nak mandi .aku terlelap lagi .aku terbagun kol 1.30.tu pun sebab kazen aku memekak. mandi,solat zuhur . tido lagi ! teruk kan ? tapi seyesly,aku tak mampu tahan ouhh. engat nak tido je tros tapi rase nak on9 jap. haa, ni la aku tgh updated blog nie. mate berat da nie. takut lepas asar ni kunk aku tombang balik. yela, nk2 hari ni fon aku uh tak bising pulak.Haa,pam2 sendiri laa apa mksud aku . ngee!~ haha . da2 , feel sleepy again .dhaa~ nyte~*mengong!

No comments: