Friday, December 31, 2010

TERIMA KASIH !


Salam.Hari ni nak story ape jadi untuk hari ni,sedih! Last day kelas physics and mathmode dgn cikgu Suhaila:'( *tacink pulak*Mathmode blaja benda baru.Sangat best,chapter 4,tak ingat ape tajuk dia. Tapi kelas hari sumpah,aku asek gaduh saja dengan Fahmi gedikk uh sebab physics tadi dia blank gilaa. senang cita SLOW ! haha.MENGANJING la aku.Then,punya tak sangka cikgu boleh keluar ayat nie.

''KORANG NI ASYIK GADUH JE,MACAM BABI DGN BABI LA

Wo0.muka masingmasing 0.o.Terkejut,tapi at last,semua gelak macam setan,non-stop.Tah peribahasa mana cikgu cekau pun aku tak tahu.-.-

''KANG BAGI KUCING DGN ANJING,DUA2 NAK KUCING''

Aku gelak lagi.Tak ley bayang macam mane muka fahmi kalau jadik binatang harem tu.Patutnya,hari ni hangout ,tapi cikgu ade hal.Then,mula la aktiviti merepek kitowg kat rumah Raihan Nordin.Aku tolong Raihan buat lilin,si Fahmi dengan Bot khusyuk layan World Of Goo.Tapi,at last semua semangat tolong Raihan buat lilin,memang tak panas sebenarnya nak cairkan bende alah uh.Sementara nak tggu lilin uh keras,UNO SPIN jadik mangse bersama cekodok jagung special handmade by RAIHAN !!Weyh,Raihan,sedap laa:)

UNO SPIN RESULT(saja gedik tayang)
 :Raihan Noordin
 : Nazmi Yahaya
 : Wawa Azmi
 : Fahmi omar-LOSER !!

Haha,then hang la kat rumah si Raihan until 4 p.m macamtu la.Err,terasa tadi kelas paling best pulak.Haha.Rindu pulak dengan cikgu Suhaila.Tdi dia ade bagi text.

''seyes,ckgu msti borink korang da nek skola''

Ouh,sangat lah terharu.TERIMA KASIH CIKGU*gaya upin ipin*Kalau tak,sumpah aku blank nak buat physics f4,nak revise sendiri jgn harap la. HAHA,btw,tengs kawankawan tok cuti ni:)jumpa kat sekolah as a F5 ye!




wawa azmi,fahmi omar,cikgu sue,nazmi yahaya,raihan noordin<3


No comments: