Wednesday, December 29, 2010

TAG TIME !

1. Adakah anda rasa anda HOT?
HAHA,terjun bangunan lagi baik kalau cakap aku hot,
ade budak lagi hot kot !

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang?

Aku tak guna apa apa wallpaper.ASLI !HAHA:)


3. Cerita pasal gambar ni
HAha,nak cerita ape ?Wallpaper pun ASLI jer.


4. Kali terakhir makan pizza
Kat rumah Raihan bersama Fahmi n Bot,lepas habes klas physics n mathmode.
Tak ingat bila.

5. Lagu terakhir yang anda dengar
Stuck in the moment-Justin bieber
dekat blog lagi satu uh.

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?
Menyiapkan RND yang tergendala daripada hari tu,
sambil texting orang gilaa meroyan ,haha:)

7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa?
Wawa,Wawe,Cit,Katak,Moncet,kanak-kanak(tah sape panggil aku)==''

8. Tag lagi 5 orang

9. Siapa orang no 1 dengan anda?
Hish,nak cita satu satu payah la,simple je la kay,
dia ni kawan aku mase MGS dulu,then setelah berapa tahun hilang,meet balik kat SBPIS:)

10. Katakan sesuatu kepada no 5
Miss you a lot la sista ! Bila nak datang Selandar lagi ??:P

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
Soalan SPM mane dia hangkut nie,waa.Aku pulak taw Najmi ade fair dgn siapa.
Haha :)

12. Bagaimana pula dengan no 2?
She is the one of my partner nak mendajal kat sekolah uh,Haha.
Gedik gedik semua dengan dia.kan kan ?

13. Kata kata cinta kepada orang no 4
Ayu!! Sayang kau durh-.-
Maaf,aku tak reti jiwang jiwang .Haha
Yang penting sayang kau la ayu !

14. Berikan fakta tentang orang yang kamu tag

ORANG 1ST-Minah genius lagi hebat ouh! Haha.Kau hebat!

ORANG 2ND-Si gilaa yang kuat meroyan.Kau superb bro !

ORANG 3RD-Haha,the one yang pernah aku teman dia untuk English public speaking.
Kau terbaikk !:P

ORANG 4TH-Awek cun lagi lawa! HAHA.seorang yang berdedikasi bhai!Yeke ayu ?

ORANG 5TH-T6Ad punya kakak kesayangan.Sayang sangat sangat kat dia,n rindu ouh :)

p/s: Siap jugak aku buat benda senget nie.Tengs sebab Tag aku Nur syaza Izurin <3


2 comments:

B.E.L.L.A said...

maybe next year syg..i'll inform u later..mis u all so much!!

wawa said...

okay sista ! kami tunggu !