Friday, December 24, 2010

sila bace dan terasa !0711


Salam:)entry ni khas untuk 0711 batch .Seminggu je lagi nak jejak SBPIS terchenta ye kawan-kawan.Dan da jadik yang paling tua di situ!Yeah,kejap siaakk,ahaha:)Jap2,dengar nie,to 0711batch SBPIS,just be prepared to be bahan compare  naik cuti ni[ayat aireen]Haha,faham2 sendiri ye korang.:)

SIJIL PELAJARAN MALAYSIA 2011

Ngee~da ready ker?SIJIL PELAJARAN MALAYSIA 2011.tak lama je lagi weyh.HAHA,habes la kita kena balun next year kan ?yela,korang sedar sendiri jela macam mane batch kita kat sekolah uh.Da jadik senioritas pun kita.hope kita ade effort sendiri la kan nak naik kan nama sekolah and form.Btw,gudluck !

Alrazi & Ibn sina- 11A+
Einstein,Edison,Newton-9A+
Benz-10 A+

boleh tak ??:P

p/s: Aku merepek je.HOMEWORK da siap?:P

2 comments:

Diba Chan said...

benci tau nyahh

wawa said...

haha,jgn benci2 nyah oit !
SPM SPM !