Thursday, December 23, 2010

seri la kita :)

MUHAMMAD HADI AZMI:)
7A1B1C

Weyh,congrate la dapat beat tuan punye blog nie,same plak uh.Tapi B BI,rugi gilaa.Tape,hebat la jugak,dapat beat si Syamil :)Tercabar dan jealous jugak aku tadi nan budak sekor nie,haiyaa.Menganjing aku lagi.Malu==''Yela,aku SBP,dia budak biasa saja maa,yang bersekolah di SMKA Tun Perak :D Haha,tapi aku happy untuk dia,kira revenge balik dia punya UPSR yang setakat 2A je dulu.Berbaloi dengan usaha dia selama nie,tiap2 malam nampak dia bangun buat solat hajat n tahajud.Tabik aku ouh !Even,dulu after PMR,asek fly je keje kau,tapi bila kuar result orang tak cakap pape.Orang kampung pun terkejut kan?Yela,dorang pikir kau biasa2 je.Haa,hamek kau!Haha,pepehal doakan kau berjaya la budak :)



No comments: