Sunday, December 19, 2010

SEJUK ==''

HAHA.yup.that my situation sekarang. Gilaa tak kalau aku cakap aku kat hotel seri malaysia MELAKA??pelik kan ? melaka je pun kot.haha.da orang invite,pergi je la.teman adek2 aku.sekarang dekat atas katil menahan sejuk sambil on9.naseb baeklah ade WIFI kat sini.tak lah bosan mane hidup aku.nak berenang malas,esok ade kelas lagi,tah bangun ke tak aku. Kah3.:)Pagi tadi,aku masak lagi tok lunch! wee~ masak ape? ikan sardin cincuan dengan telur masak kicap.*okay,aku tipu*telur masak kicap tu Hadi masak.haha.Hm,just bape hari je lagi mahu kembali ke sekolah .Yeay!Ngek la aku ni.17 da pun,w0o.sangat laHH sekejap.okaylah mahu merepek kat bloggie lagi satu. tata.salam.


p/s:u're getting older la sista ! plizz admit it okay ? haha:)

No comments: