Saturday, December 18, 2010

saya masak !

Pelik dengan itu tajuk ? Wee.Ye,aku masak okay? since when?since mama off gi kedah.so aku kena take place la itu tempat.Tapi tadi dinner,Hadi yang tolong aku buat nasi goreng segala.Sedappp!! Thanks to him:) Haha.Aku tiba-tiba lupa macam mane nak buat nasi goreng.Boleh ker? Haha.Kelawakan melanda .Then,tadi ttbe terfikir,sape nak masak for lunch esok ?Aku ?Waa.Gilaaa la weyh.Naseb baek esok tade kelas.Tadi nmpak Nuha nanges,rindu mama la tuh,aku taw sangat.Aku pun skang dalam bilik mama.Ttbe rase nak tido dlm bilik nie,even baru je kejap tadi cicak jatuh atas tangan aku.SEJUKK ouh! dan secara tidak sengajanya aku TERbaling phone aku.Hamek kau.Naseb bek lappy ni aku tak campak sekali.HAHA.:)Okay,esok banyak job perlu buat.SAYA ANAK SULUNG EYH ? DAH BESAR RUPANYA DAN BUKAN KANAK-KANAK LAGI NAMPAKNYA.-.-

1 comment:

Lat : Ira said...

lIKe! hhaa
saya anak pempuan sulung ! =P