Wednesday, December 15, 2010

penat :)

Haa.sorry banyak2.Da lama tak merepek segala dekat blog ni,hee.Agak buzy dengan kelas lagi n sejak ade hobi baru buat cerpen merepek kat blog lagi satu uhh.Haha.Pfffttt,sejak bila bhai wawa pandai buat mnde2 ni segala?Haha.Lantak pi naa..:)Mathmode F5 td sumpahh boleh buat aku giler meroyan !Ngee~Pening kepala aku nan Fahmi tadi.Haha,Bot dengan Rehan chill giler bapak laju buat.Fizik lak tadi biol2 seket.HAha.Okaylah tu kan ?At least,ada gak aku buat revision kan ?Daripada dok terperap kat uma nie.Huu.Countdown tadi,date nak naik sekolah,baru aku perasan,lagi 17 hari je nak nek skolah ngeng ! F5 life begin! Gilaa! Haha.Okay la,maw sambung kerja Mathmode tadi nan Bm.Tata:)

No comments: