Saturday, December 25, 2010

NURIN NADZLAH ABU BAKAR

NURIN NADZLAH ABU BAKAR :)

Weyh2,korang kenal dia ?Budak Selandar mesti kenal kan ?Tapi aku rase aku paling lama kenal dia dari korang tau! haha:)Kenapa aku buat post pasal dia?Bia la,blog aku kan?Tak la,terharu pulak tadi buka blog dia,ade post pasal aku:'(Mana aku kenal dia?Semua nya starting from sebuah tempat yang dipanggil sekolah,Methodist Girls' School.Nurin2,ingat tak lagi kita selalu buat ape?Even dua tahun je aku nan kau,pastu darjah 4,kita sama-sama blah dari sekolah tuh,and at last jumpa kau balik kat selandar nie,HAha,nampak sangat jodoh kita kuat kan ?*merepek*Dia ni hebat ouh,kalah aku!Kalau dulu aku prefect,dia just librarian,sekarang dia Ketua Aspuri tapi aku tade pape pun .Haha,Tape,aku still support kau !Nurin2,tahun depan kita fight macam kita sekolah rendah dulu nak ?Suka la mase tu,hehe.Anyway,ily la kawan !


No comments: