Saturday, December 4, 2010

missing damn much



guys! sumpah, aku menangis sekarang nie..:'( rindu korang yang teramat (!) just taley tahan ttbe pikir macam mne kiter tahun depan . gosh ! aku sedihh! lagi setahun je babe. lagi tak leh bayang biler kita da kua sekolah. seyesly, aku sedihh. ehh,kowang,tengs ea share byk moments nan aku !kowang the best kawan yang aku ade sepanjang 4 tahun aku kat sekolah uhh. damn much sayang !!!even kita pernah gaduh,tapi chemical bond kita kuat sgt sampai kiter baik balik kan ?kowang ! tengs again !

mimo : jage mereka2 nie baik2 ea !sayang kau laa weyh!:)
lat  : kau sista terbaek aku ouhh,tengs for everything ?ilysm<3
pya : ehh,kau !jge diri!jgn nakal2.haha! sayang kau la gilerr!!
teha : weyh,rindu kau punye gelak n manje2 kau kat aku la.love u sys!
aida : ngeng! kau paling sempoi ouhh,tengs k !syg kau jugak!

p/s: guys ! tacink kan aku ? tapi ni hakikat ! aku tk sanggup hilang kowang ! sayang gilerr babi !<3

No comments: