Tuesday, December 14, 2010

mengedik mengade boleh ?

Haha,sememangnye tajuk di atas tiada kaitan ye. Sajeje. Lame tak update erk ? hee~sibuk update blog lagi satu laa,kusyuk lak tulis cerpen niek. Ceit ! Bhaha. :)
Act, saje nak cakap ,aku da start tusyen weyh ! giler blank tahap tepu ouh aku hari tuh blaja fizik nan apek,bot n rehan . kah3. next kelas, rabu niek,suka hati ktowng je nak buat bile kan?Mane tak,Cikgu Sue yang ajar.
And, dua tiga hari ni aku tido lepas subohh, akhirnya, demammm!! haha.padan muka! mane taknya, da aku melayan crite AdaMaya uhh kat youtube. Budak2 ni punya pasal la hasut aku.Dua hari je complete tgk muviee uh. haha. Hmm,Oklah tataw nak merepek ape lagi nie, maw tgk bola,ARSENAL vs. MAN U sambil texting si Arin mungek nie haa. SALAM~


AdaMaya .Wee~
Comel kan dia ?


No comments: