Saturday, December 4, 2010

kawan dunia akhirat !


haha.aku curik pic kau kat fb!

haha. kenal ?budak2 selandar haruslah kenal kan ? ngee~ ni la ZAINOR DANIAL HUSNI merangkap kawan baeklah jugak dan adek gedixx aku ! haha. saje je nak cerdit post ni tok kau ngeng !haha. tengs ye kwn share byk mnde nan aku .lala.haha,nxt year sekelas nan kau so teman aku .ops! ummi! jgn marah ! haha.aku tk kacau pkwe mu ni. lalala.haha.kau3!spm en tahun depan? haha.gudluck!aku plak tk Spm!hukhuk/ lastly gudluck la kau n tengs la pape yg patut! kau mmg adek aku yg paling gedikkkk!!!:DD

hm, ni lagi sorang! BFF konon,Kembar pun ye gak laa.mne tk insticnt aku nan dye sek same je. Tp lately dye missing an action. haha.biarlah dye.wee~kau3!tengs jugak ea? haha. rahsie aku kalau pecah aku carik kau dulu !haha.haha,btw,t8cre la ye n gudluck !:P


pic kau pun aku curik tapi da mnx permission kan ?:P

p/s: pic kowang sume bajet bersukan je la:DD taw la budak sukan.btw,aku sayang korang !


5 comments:

Anonymous said...

apo la kojo ko niii ?! haha

u_shira's said...

aku da jd followers daaa ! haha
thanks wawaaaaaa !! hee~

wawa said...

lahhh.. gi le mati ,blog aku !

u_shira's said...

kau ckp dgn sape ?

wawa said...

aku ckp kat orang ats kau uhh