Wednesday, December 1, 2010

haa ??




yeah . bangun je pg tadi , tros check fon kesygn s0ny ericsson aku uh . haha. got a message laa . 

selamat berdisember kawan2 . gunekan sebaiknya:D

yaa. baru perasan da bulan 12 . huh, gosh ! sebulan je lagi nak ke alam f5 . ngee~ n by this month jugak aku start tusyen . bersedia dari awal la kan ? haha. ding dong . betul la msg tuh , gunekan sebaiknya . siapkan omwork , RnD lagi , folio, study n so 0n . oh0ho ! co0lio gilerr  laa pale otak masing2 kan ? hey budak2 batch 0711 Sbpis , da ready ke nak f5 ngeng ? ke m0od honeymo0n lagi ? wake up babe , tade la nanti kene caci maki lagi kat k0lah uhh , prove kan batch kiter boleh weyh ! (semangat ttbe lak )
haha. ade yang suggest , awal tahun lepak-ing dulu ,pastu baru struggle . ohh .cannot la brader ! aku da trok da kene nan parentz aku . haha. 

hee , oke2 . overall , get ready la yerk to face the 2011 ~~ haha ! *eyebrow ups*


No comments: