Friday, December 31, 2010

Good Bye 2010 :(


Salam.Hey,peeps.Lagi 30 minit nak masuk 2011.Sumpah,sedihh nak tinggalkan 2010,sangat sangat lah banyak kenangan ouh.Err,tak tahu la boleh dapat ke tak dalam 2011 nanti.Doakan dapat la ea?(okay,aku da start merepek).Hm,post kali nie,just nak imbau semua moment in 2010 la,boleh?(blog kau,tulis je la gilaa)

2011..
-dapat ke rase pergi HKSBP Hoki lagi?
-dapat ke rase on9 24 jam?
-dapat ke rase balik selalu?
-dapat ke rase hang samasama dgn mereka2?
-dapat ke rase menang emas tok silat ?
-dapat ke rase semeja dengan QIELA n AIREEN ?
-dapat ke rase pergi masuk bilik mesyuarat ramai2?
-dapat ke rase isi borang hijau gelak2?
-dapat ke rase diri dibaruakan?(kalau ade org nak,aku tak tahu la)
-dapat ke rase tgk FIFA ,jerit ramai2 pagi2 bute?
-dapat ke rase kene kan KIYA dgn air busuk lagi?
-dapat ke rase lepaklepak sampai pagi?
-dapat ke rase nak fly pergi STJ lagi?
-dapat ke rase nak gado2 sebab bola lagi?
-dapat ke rase orang panggil aku katak lagi?
-dapat ke rase kantoi barang harem ramai2 lagi?
-dapat ke rase nak buat kerja2 superb gilaa?(bole la kot,tapi tak superb)
-dapat ke rase jadik F4 lagi?
-dapat ke rase SEMUA IN 2010?
DAPAT KERR??

Tu semua 2010,2011 bakal jadik lembaran and kenangan baru tok aku.Se ri us aku akan sedihh,tapi bak kata orang LIVE UR LIFE ! SPM da pun.SENIOR YEAR da kan ? So,manfaatkan la last year ni baik2 okay,kawankawan?New spirit la sista,chill saja.2011, may happiness come :)SPM 2011 -11 A+.


HAPPY NEW YEAR !
WELCOME 2011!
GOODBYE 2010!:)






No comments: