Wednesday, December 8, 2010

family gathering !

salam. huhu. just came home. penat gilerr. act, baru balik from PD ancasa.2 hari 1 malam jerk. haa,nak ikutkan ade family day,tapi tahun nie tade plak,so ganti la dgn aktivity ni.oke lahh,dripada aku terperuk kat umah tuhh kan ? haha. seyes penat.sampai2 jek terjun kolam,budak2 ni la. hadoi.ikut jela. petang lepak pantai lak. mmg tak gelap aku sebenarnye kan ? before tu, main bola tampar n softball. tapi aku tak main lak tahun nie. haha. retired .wee~


ni la kolam uhh. haha:))
haha. hebatt la tuu..
sofball tyme laa:DD
banana boat :)
haha.thiz year aku terlepas dari jadik mngse 2 ekor nie:D
jalan-jalan saja:))
sweet kan budak tecik niek ?
haru~ syafiq photoshot by DSLR



ngee.tu sume pic first day.superb penat !!haha, malam uhh,buat doa awal tahun,kan da awal muharram. da kebosanan,layan muvie hantu plak. then,penat je lebihh tapi mata tamau tutup maa,lepak-ing dgn mereka2 untill 4 a.m .haa, tyme tuh la baru aku,tasya,syamil nak solat isyak.trok kan? haha.ni taley blah,aku bgn2 bilik hotel,dua2 plak uhh,KOSONG !! ni menunjukkan aku bangun lambat! hentam tido saja.yang ade just bibik jek. hm,layan kan cite indon dgn dye la.nak turun join berenang aku da mls. haha.tape la, lastly,checkout dlm 1.15 cm uhh, then snap pic laa.wee~
yeah ! the best !<3



p/s: ade photo lagi,tapi fb je la yerk . ngee ~:DD


No comments: