Monday, December 27, 2010

2 movies in one night :)

Haha.Pelik dengan tajuk di atas ?Haha.tak tipu ouh.Ni pun baru je balik from kedai,makan makan.Tengs to cik yah sebab belanja tengok movie tadi.Act,cik yah maw belanja Hadi sebab result PMR dia.Tapi,alang alang uh,cik yah ajak semua sekali.Wee~Aku pun da lama tak movie-ing nie.:POut dari rumah tadi dalam pukul 8.00 ,then sampai Melaka Mall,aku pergi lepas gian main game dulu.Movie start pukul 9.So,sejam aku lepak sane,duit pun fly fly away.HAHA:)


First movie ..



GULLIVER'S TRAVELS

Cerita sumpah best,kelakar pun ade la.Tak rugi tgk !Pergi taw taw tgk !
Yang bestnya,belum sempat tgk cerita nie,Cik yah ajak tgk lagi satu movie.After cerita nie la.Area pukul 11.Kitorang pun on saja la :)


HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH:)

Haa.Ni lah second movie,Kelakar dan bodoh bodoh je.Aku nan Alia,hentam gelak dari awal sampai abes :)Sengal pun ada.Enjit enjit semut siapa sakit naik atas.HAHA,siapa da tgk faham kan ?Siapa tak faham pergi tgk.Ngee~Haa,okay2,perut da sakit,senak makan tadi.Mana tak, whole day aku tak makan.Nama je pergi wedding ceremony,tapi tak makan.Padan la muka :P

p/s:Ayat aku macam kelink ea ?-.-



No comments: