Sunday, November 21, 2010

start a new life la bro !

salam. hmm, title nak gempakk habess kan? haha. tade la, aku mmg nak start a new life pun, penatt da life mcm nie, pk hal orang, diri sendiri terabai n at last i got nothing kan? eyhh, not to say aku tak ikhlas , but tanakk la terkene lagi. n one more reason., aku da penatt nak nanges2 segala, i'm going to be my older self back !! no more leleh2, segala, jiwa kacau or pape je laa, bikin susah idop je. hurm , mne aku dpt semangat nie? hmm. tengs to my sista NUR ATHIRAH ANUAR for giving me spirit n kazen2 aku, baru tadi abes lepakk segala nan dorang, tengs cheer an blk life aku ! n the most one , da tentu laa ALLAH , yang MAHA PENGASIH !! kan??hurm, to bloggers doakan aku tros kuatt oke??
:DD

2 comments:

Lat : Ira said...

eheh..ape je yg aku dah buatt?? =P

wawa said...

haha, tah la ! tapi kau buat aku jadikk kuat laa