Saturday, November 13, 2010

sedihh . tu je yang mampu cakap , last day kat selandar in 2010 sumpah donate aku byk moment . ahh, tataw laa. lost of words laa . jangan risau , aku tak lupe sume moments 2010. year yang ajar aku erti hidup yang mencabar . dalam kete je semalam masa abah amek aku , mata aku da berkaca. tapi aku tahan jerk .really touch a nerve laa. aku sedihh sangatt. aku bakal rindu akak dorm tersayang aku exp KAK DILLA. sayang gilerr kat dye ! my big bro , hey, thnx 4 evrything kay ?gudluck spm__. :) n my siblings in ibn sina. kowang terbaekk. haa, tak sanggup je nak tuliss entry ni lagi, buat aku leleh jerk . budak2 cakap aku, dalam hati ade taman , haa, bia laa, mmg aku macam uh. aku pun ade perasaan laa. erm, by now aku demamm panass. main hujan semalam kowt. erm, kay laa. sorie. tak mampu nak go on. sedihh sangatt.

No comments: