Sunday, November 14, 2010

last moment in 2010__.

salam.oke, fes thing nak ckp, aku byk nanges hari niek . mata da gilerr babi punye sembab. haha. tambah pulak hidong aku yang sedia tersumbat, lagi la haru ! batok makin parahh. haha , nape aku leleh hari nie?tahh . gilerr touch a nerve . bpe owg je taw kenape. ngee~ gedikks laa plak nanges2 niek. haha . bia laa. manusia kan ? biasa la uhh. ade sense of humanity segala . adatt laa br0 , waa . tapi aku sumpah laa cakap tak penah mcm nie ouh . tacink n feeling abesh. haha, ni sume gara2 kau la gmowk ! haha. my abang lagi *winkwink* mmg penuh la entry aku pasal dye kali niek. tape, skali skale kan ? haha. erm . act, saje je nak share last moment aku nan dye .heE.
ngek, tk kesah kan2? lalala.

haha.koperat bhai !


kantoi ncet laa !<3


dye kate aku pendekk !bongek !


haha. pape pun , aku doakan yang terbaek je tok abang aku sowang  niek .aku doakan life dye colourful even kadang2 meet warne yang tak indah ! life breaks us all , but in the end ,we are stronger in the broken places, haa. aku taw dye kuatt. moge tabah tok life kat luar nanti ! amin~<3

lots of love,
wawa azmi<3

No comments: