Thursday, November 25, 2010

keb0sanan tahap siberia (!)

erghh , tataw da nak ckp cm ne . sumpahh boleh mati kebosanan aku kalau hari2 macam nie (!) mane tak nye , aku da diarahkan perintah berkurung ! pehh , sumpahh damn ! haha , ape aku nak buat terperuk kat rumah nie ? hadoi !

rutin aku kat rumah :

9.00 pg : bangon laa (paling lmbt 10..ala,awal2 pun aku nk bt ape?)
10.00-12.00 : beresin rumah (sapu, bas0h bju , masak n house chores la sng cite )
2.00- petang : tgk tb , lyn f0n , tdo ! (jgn nk komen pape)
8.00-11.00 : berkurung dlm bilik, study ! novel (jgn pertikai kan)
11.00-3.00: on9 sepuas2 nye (haa, ni la aku skang*tgh update blog)

haa.boleh gilerr kan aku ? kalau hari2 macam uhh , nape la time cuti2 macam ni aku kne ! hadoi , tensi0n ouhh , cepatt la ade miricle happened ! hope so laa. *mengharap gilerr babun da niek * da tahap nak lemass da , nazak abess ! adek2 aku ape taw, dorang taw men2 dan men2 , aku ni asek kne marahh sebab kowang ! haish , saba je laa ! dush3 !

No comments: