Tuesday, November 30, 2010

just read ok ?


ngee~ okey , nie bukan post jiwang karat rusty punye ok ? just haa , cannot tahan da . aku rindu kau la gilerr ! no doubt . haa, pelik kan aku yang kowang kate gile2 bolehh rindu orang,but that is the fact ok ? aku pun ade perasaan laa , aku pun perempuan ,ade hati  lagi , bukan hati je, jantung , limpa , hempedu semua ada lagi laa . ahh , aku pun no idea apehal rase nak tulis kat blog kesygn niek .haha , seyesly ckp i miss a lot . kadang2 slalu monolog sorang2 ckp ''away plizz!'' tapi aku tak mampu laa , taley lari da , jogging mybe boleh . haha :D da2, lagi byk aku ckp , lagi miong aku ni kang . btw , doakan aku tak rindu kau lagi . haha . (boleh ker?)*winkwink*=____=

p/s: sape ? haha . biar aku je taw sape ok ? mr.care ?encik kura2 ? haha,bukan !


No comments: