Monday, November 22, 2010

:credit tok kau plak kawan !

haha. nak gelak aku bace post kat blog kau tu kawan ! haha. for ur information, aku sayang kau sebagai seorang sahabat oke? tak lebihh laa. aku blom ade lagi perasaan mcm uhh la, tak sampai seru lagi ! haha. weird jerk word tuhh ! haha. n keep it as a secret la buddy !! :P

haha,erm, entry kau yg lagi satu uhh, buat aku senyum lebarr abesh, 360 darjah nye lebar, wakaka. haha, tade la, aku tak perfect la kawan nak nasihat orang. tapi aku try as well as aku mampu ok? just let me know your probs la buddy, selagi aku boleh tolong, aku tolong oke? aku bkn la kawan yg bgos mne pun. tapi aku tak kesahh dalam tolong2 kawan nie,nak2 kau kan? haha. yela , byk instinct sama la kate kan. BFF konon ! lala.~ guwau je laa:D

untuk kau sahabat,
haha, nothing to say. just nak ckp thnx a lot jadik kawan aku. aku taw kau kuat, kau bole punye. juz let ALLAH know ur probs then bru crk aku bole? baru betol. haa~then, pasal probs kau uhh, insyaallah there's a way to solve it laa. trust in ALLAH everything will be fine. haha. aku ckp ni mcm aku bgos sgt je kan? tak pun sebenarnye. hehe. erm,lastly, study leklok ouhh. next year SPM da pun kan? adess, sekelas nan kau lagi . hadoi, ape la nasib. kah3. just kiddin la. moge tabah ! n sayang kau jugakk laa, tapi as a frenz ok? tanak lagi sala anggap ! dush3.k2,thnx 4 everything jugak ! :D

If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile. But anytime you need a friend, I'll just be me.



1 comment:

Diba Chan said...

that monkey mirip la girl :D ahak