Monday, November 29, 2010

berenang baek tok kesihatan !

haha , pelik je nan title tu kan kan ? haha . nothing ! tadi petang pergi swimming saja kat D'Village dgn syamil's family and cik yah . haha , ilang sket sume masalah2 aku ! yay , haha , giler jerk tadii sume , ngee~ mandi tak ingat dunie , mndi punye mndi ttbe hujan . haa , hamek kau , berenang la mu di dalam hujan uhh , haha . pe lagi memcicit lari laa budak2 nie . kebulur k0wang lepas uhh kan ? haha . lahap ! macam pirana durh .'==''
haha , aku punye syokkk men hujan , demam tataw ea ? haha , bia laa . haa, ni paling lawakk laa , tgh sume dok sibuk nak tukar baju ,( aku , caca, n lia paling lambat ! haha .)
budak2 ni laen sume da blah , tinggal la kami bertiga , haa . dumm! teka ape tu ? petir da kilat laa , tros blackout ! haha , sumpah kelam kabut ouhh , haha , nan aku2 skali . mne tak nye bilik aer uhh da le seram sejukk je dye nye surrounding . pe lagi menjerit laa . haha. yang best nye pecah pintu bilik aer uhh ktowng keje kann. lala . aku tataw! haha.


caca n aku !


haha :PP





No comments: