Sunday, October 3, 2010

kawan selamanye !

thanx kerana ade kawan :)

aku rindu kiter yg dulu,
kiter yg berENAM,
tapi sekarang kiter berLIMA je la kwn,
tapi tu pun tak selalu bersame kan?
masing2 da sibuk dgn tggngjwb sndiri kan?
mcm2 kenangan kiter share kan?
kowang tak rindu ker?
aku rindu la kawan !

kiter laa kawan !engat tak?

thnx kerana ade dalam idop aku. kowang laa kawan aku dunia akhirat.aku ingat lagi, kiter sume start jdk rapat mase form 2 ingat tak? mase tuh macam2 kenangan ade kan? skang da tak mcm tu lagi , kenape ekk? kawan. aku rindu sgt2. tataw da nak ckp mcm mne ! aku rindu kiter hang-out same2, buat mnde tah pape same2. sume uh bagi aku kenangan yg terbaek sepanjang aku 4 tahun kat SBPIS uh.kawan. b0leh tak kiter jdk mcm dulu?aku taw mustahil kan? yela. kiter sume da len2 kelas. bidang yang len2 kan? tanggungjawab pon da makin berat, aku rase sume ade kan?mmg susa nak mcm dulu. zamn jahiliah kiter semua.

awak, awak,awak,awak,saya!

engat tak ari selekeh kiter sume??engat tak?

walaupun kiter ta macam dulu, at least thnx yer sebab pernah hadir dalan idop saya yg bergelar manusia ini. syukor to kn0w kowang sume.the best thing i never had laa. sayang kowang sume sbb slmae ni supp0rt aku, n so 0n. even kiter pernah gado, tapi tape, tu sume adat dalm berkawan ken? ingat tak nie? KAWAN SAMPAI MATI !!!

NUR ATHIRAH- LAT

NUR SYAMIM- MIMO

NURUL FATIHAH- TEHA

AIDA AZIMAH - AIDA
NUR HANNIS SOFEA-PYA


TERIMA KASIH KERANA ADA :)

tapi aku rindu gak dgn kowang yang nie FIKRI ZAINAL, AFIFY ANUAR , NAJWAN ERFAN , AFIQ MUSTAFA, IZZAMIL M.FUZI, AMIRUL SYAZWAN. kowang la kawan yang terbaek aku pernah ade. tapi skang tiga dari kowang sume da bawak hala tuju masing2kan. perak, j0hor n melaka je. pepehal, aku doakan kowang berjaye. thnx pernah ade kawan ! walau kejap je kiter kenal. yang laen uh,aku rase aku rindu kowang yg dulu, tapi skang kiter da xmcm dulu,tego pon mcm tuu jee. tape aku faham yang penting aku sayang kowang sentiase.

MUHAMAD FIKRI - ACHA

AFIFY ANUAR- PIPI
NAJWAN ERFAN - JWAN

AFIQ MUSTAFA - ATEN
IZZAMIL M.FUZI- ZAMIL

AMIRUL SHAZWAN- WAKK

KORANG YANG TERBAEK !

LAGI SEKALI;
THANX KERANA ADA :)




LOTS OF LOVE &<3 SAYA;NURUL NAJWA- WAWA


No comments: