Friday, October 22, 2010

bile junior da tak reti respect senior __.

haa. ni laa jadi biler junior diberi muka !pijak kepale senior balek ! haa. WTF laa buduck ! da pandai sumpah2 senior , ape cite adek ?! hadoi,sedar la kau tu bru f2 dek oiyt. nak sumpah2 senior kau. ! bajet bg0s la tuh ea? besar sgt da mandat tuh? teg0r mnde bt0l kowt, care bek lak uh, untung tak kena macam zaman kt0wng laa. sumpah SUCK ! kau tau? haish. tak faham aku laa nan junior skang niek ! manje abes laa. !

''AKU BENCI HIPOKRIT!!
POMPUAN DLM NIE BAJET OTAI
JEK!!PERGH ! JGN SMPAI AQ SUMPAH
JADI HOLYSH** SUDAH !! XREDHA !
HABISLAH SPM KAU HANCUR !!''

ni yang kau tulis kat katil kau kan? pk aku plak xnmpk. terang lagi bersuluh kowt deq oiyt ! haish. aku doakan kau, lembut aty laa yerk. n one more, aku xmakan laa sumpah kau tuh ! maaf ! =_=

No comments: