Saturday, October 2, 2010

3 satria 2009 !

FORM 3 menggamit seribu kenangan indah ouh,haha. ttbe terkenang mse f3. erm mybe skunk 2 OKT, lg bpe ari nak PMR ,tu yg bt aku teringat tyme f3 k0wt. waa~sumpah aku rindu giler tyme uh, nk2 3 satria laa. waa.

dulu, mse dpt taw yg aku dpt msk 3 satria, sumpah laa aku nanes giler, sebab..haa ~bia aku je la taw. lagi p0n tyme f2 dlu kan ade isu perKELASAN[2 perdana vs. 2 waja] haha. tapi biler nek f3, sume unite. besh giler mse tuh. sume rapat mcm adek badek !

fes impression kat kelas uh, seyesly hambar. haha. lame2 gempak giler !asek bt hav0c je. haha. yang aku ingat, tyme uh dendu nan cea yg guide kelas uh, tapi malang nye, tade sape nak dgr ckp d0wang .haha. saba ye. tapi paling aku taley lupe, asal dtg skolah pg2, f0r sure ni yang k0wang bt kan?

1.masuk kelas
2.tarik kerusi.
3.letak kepala
4. TIDO !!haha

haha.paling besh, biler "OPS BUKU'' dijalankan,sape tggl bku je RM 0.50.terbaek laa..erm, sume giler study mse nak PMR, semangat nye ! dgn menang sketsa k0msas .haha. dipuji oleh pak bul suare latar terbaik. haha.thnx t0 ME, LAT , AYU, NAJWAN n JAY ! haha. xsangke kan , skang kiter sume da jdk seni0r-itas! dan skunk sume da menggalas tnggngjwb masing-masing.pepehal aku wish gudluck t0k kowang kay? strive f0r SPM pulak !

b0ys 3 satria:

abdul latif - haa.ketua kelas, suke buat haru kelas je laa

amir naqiudin - tekanan ouh sape ddk blakang dye. haha.pengawas.emosi

fahmi omar - si pengacau dan penceria kelas. giler !

muhd aqram - star sejarah , haha.

khairul amri - si pendiam tapi sengal .huu

ikhwan hafiq - si manusia yang aku tatw nk tafsir mcm mne.haha.gigal

afiq jay - same jek nan si s0kei niek. huhu. star sejarah gak laa

najwan erfan - yay ! penyumbang terbesar dlm sumbangan "OPS BUKU''plg
                      byk dalam satu hari ialah RM 2.50.kuat tido !

aiman marzuki - haha. si pendiam yg boleh diibaratkan jgn disangke air yg tenang tade
                        buaye!

asraf affifiq - ketua f0rm yg blurr !! haha

zulhilmi roslan - aku tatw nk describe dye mcm mne dlu

iman hashim - ni pon si pendiam yg aku tatw nk tafsir sgt.

girls 3 satria:

saihah samsudin - haha,penolong kelas. mulut bising !

nuraisah - yay ! hantu buku. giler la dye niek

saibah - haha. star maths, slalu aja aku maths.

nur athirah - si sensitif yg ceria ! huhu

aida fathirah - lagi sowang star sejarah.slalu study nan aqram

nur idayu - si pemungut duit ''OPS BUKU'' digelar ALONG !

nur farizah - peneman setia ayu,haha

anis najwa - haha, kau nan aireen, suke buat keje giler laa

aireen zuriani - mulut tade insurans la kau !

zuraidah - si penulis cerpen yg hebat aa.

badzuya - aku tatw nk ckp ape. mangse keadaan bdk2 laki !

afiqah zainal- itik gembo2 la kau. emosi

durrah sufiyah - si pendiam yang terbaik laa

farhanah athirah - pembahas terbaik ouh !

tu la sket sebyk aku ley descibe d0wang.pepehal aku sayang kowang laa ! rindu kowt ! haha. x memasal jerk !gudluck la yerk!

3 satria 2009 !

No comments: