Sunday, September 5, 2010

ade apa dgn TAT??



erm..aku tatw npe aku terpanggil tok tulis taj0k niek..ouh,mybe aku teringat kat seorang HAMBA ALLAH nie..bia la aku rahsie kan..hee~no wonder why aku tulis mnde nie coz aku engat lagi statement dye said

''wawa,TAT melahirkan dua perasaan dlm diri aku,''
1.gembira
2.sedih..

GEMBIRA??
kenape dye gembire?
sebab dye taw owg yg dye syg ske sgt mkn kuih niek..sgt2 suke.
dye rase gembira bile tgk owg uh mkn kuih tat.sbb dy suke tgk owg yg dye syg tu sentiase ceria dan gembira..TAT jerk da ckup bt dye rase senang,cukup untuk mengingati owg yg dye syg.

SEDIH??
kenape?
dye sedih bile dpt taw ade orang len da bg dulu owg yg dye syg uh kuih uh.dye engat nk jdk owg pertame yg bg kuih kegemaran owg yg dye syg tuh..malang nye,owg len da p0tong len dulu.rase kecewa menerpa dihati.tapi xpe,dye ckp cukup la dye tgk owg yg dye syg uh gembira dan bhagie..hnye mmpu lihat dari jauh..

erm,
t0 kamu,sy just nak ckp,it's oke dear to have those feeling,be strong..sumtimes mmg akn ade dugaan dlm waktu kiter syg owg.kdg2 uh mcm kne blg dgn bola basket je rase kan??sakit sgt tok syg owg,tp xpe..at least jgn smpai syg kiter kat seseowg uh melebihi syg kiter pd ALLAH dan NABI MUHAMMAD kay?erm..sesungguhnye kalau kiter syg some0ne uh tnpe owg tu taw kre jihad kan?jihad pahalenye besar sgt.selain tu,kiter boleh je doakan owg tu,insyaallah,ALLAH dgr..jgn seksa diri tok syg seseorang oke??
haish..da mcm ceramah lak..i'm not a really good person act. just intelligent in talking to people..haha..

lastly..
KUIH TAT SEDAP LAA!!

No comments: